Majstrovstvá Slovenska v skateboardingu 2024 - výsledky
Streda 02. Októbra 2024
Autor: Duri Tury
Foto-video: Duri Tury
0 komentárov

Majstrovstvá Slovenska v skateboardingu 2024 - výsledky

Skateboardová súťažná sezóna vyvrcholila cez víkend v Poprade, kde sa konali Majstrovstvá SR v skateboardingu 2024. Na súťaži sa ukázali nové talenty, ale aj stálice domácej scény a nechýbala samozrejme ani naša reprezentácia.

Po tréningu a odjazdenej kvalifikácii v oboch kategóriách nám súťaž prerušil intenzívny dážď, ktorý znemožnil odjazdiť Majstrovstvá SR v skateboardingu 2024 s pôvodným programom. 

Výsledky sa nakoniec počítali z kvalifikácie a MSR 2024 dopadli nasledovne:

Mužská kategória – nad 16 rokov:

  1. Richard Tury
  2. Frederik Lupták
  3. Tomáš Kubala

Juniorská kategória – do 16 rokov:

  1. Marko Hirka
  2. Marek Šitar
  3. Adam Richtarech

Kompletné výsledky nájdete v reporte z tohto podujatia. Na záver by sme chceli ešte raz pogratulovať výhercom a poďakovať hlavne sponzorom a partnerom, vďaka ktorým sa Majstrovstvá SR v skateboardingu 2024 mohli organizovať. Rovnako veľká vďaka patrí Zväzu slovenského kolieskového korčuľovania a spoluorganizátorovi Mestu Poprad za poskytnutie skateparku. Ďakujeme, že ste boli súčasťou Majstrovstiev SR v skateboardingu 2024. Skateboarding je to čo nás spája! Vidíme sa na ďalších podujatiach sekcie skateboarding pod ZSKK v sezóne 2025.

Text & foto: Ďuri Tury

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: msr tury majstrovstva skate poprad

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!