Ak ste sledovali predchádzajúce články, isto ste sa už s našimi syrovými chlapcami oboznámili. Ich dátum expirácie sa neodvratne blíži a preto je čas, aby sme na stôl priniesli hlavný chod. Kým sa ale dostali k šéfkuchárovi do kuchyne, pocestovali trošku po Slovensku a navštívili reštiky v Nitre, Košiciach, Banskej Bystrici a vo Zvolene.
Dobre dobre, viem vychladne vám to, takže končím s obkecom a vy si vychutnajte svoje syry v zložení - Peter mozzarella Mercellela, (d)ementál Kubo Ivančík, Eidam Tran a vyprážaný Tomáš Hofbauer. A ak by Vám chutilo, pošlite pozdrav aj do kuchyne. Tak do toho!
Komentáre
0 komentárovAby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!